Vennegoor: "Voorbeeld van PSV volgen"

19 februari 2007, 20:47   Bijgewerkt: 19 februari 2007, 21:05

Voor Jan Vennegoor of Hesselink hebben de komende Champions League-confrontaties met AC Milan een extra tintje. De spits vocht in dienst van PSV immers al menig robbertje uit met de Milanezen. De nipte nederlaag twee jaar geleden, in de halve finale van het kampioenenbal, noemt hij zelfs 'één van de grootste teleurstellingen van mijn loopbaan'.

Twee jaar geleden verloor PSV in Milaan met 2-0, maar slaagde het er in eigen stadion in om deze achterstand weg te poetsen. De Eindhovenaren stonden met 2-0 voor en leken een verlenging af te dwingen, maar in de slotfase ging het alsnog mis. Massimo Ambrosini scoorde namens Milan, waarmee hij de Brabantse dromen over een plaats in de finale aan diggelen schoot.

"Dat was hard", blikt Vennegoor of Hesselink, die deze zomer de overstap maakte naar Celtic, terug op die dubbele confrontatie met Milan. "De finale was dichtbij, maar uiteindelijk stonden we met lege handen", weet de aanvaller.

Revanchegevoelens heeft de lange spits desondanks niet. "Zo zit ik niet in elkaar. Het verleden heb ik achter me gelaten. Ik kijk alleen naar voren. Ik wil nu gewoon winnen, omdat ik een speler van Celtic ben. We zijn zeker niet kansloos, iedereen weet dat het in ons eigen stadion een heksenketel kan zijn. We hebben met PSV laten zien dat Milan te verslaan is. Daar kunnen we nu met Celtic een voorbeeld aan nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen