Woedende Stekelenburg begrijpt niets van Wegereef

25 februari 2007, 15:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

"Onbegrijpelijk. Schandalig. Ik heb er geen woorden voor." Het moge duidelijk zijn: Maarten Stekelenburg was er goed ziek van, na afloop van AZ-Ajax. De doelman was furieus op arbiter Wegereef, die AZ de mogelijkheid bood om gelijk te maken. Aan dit doelpunt ging een overduidelijke overtreding van Demy de Zeeuw vooraf, oordeelt Stekelenburg in gesprek met FCUpdate.nl.

"Ik wilde die bal gewoon pakken, maar ineens kwam iemand met twee benen invliegen. Ik weet niet eens wie het was, maar het voelde alsof ik een enorme stomp in mijn maag kreeg", zegt de woedende Stekelenburg. "Echt onbegrijpelijk. Ik probeer me nu nog in te houden, maar dit is echt onvoorstelbaar. Het was een overduidelijke overtreding, dat zag iedereen in het stadion. Iedereen behalve de scheidsrechter."

Stekelenburg vindt dat Wegereef er een potje van gemaakt heeft. "Kijk, die goal is natuurlijk hét verhaal van de wedstrijd. Maar kijk eens na alle kaarten die uitgedeeld zijn. We hebben enorm veel kaarten gehad, om niets. Het is gewoon schandalig." Stekelenburg begrijpt na deze wedstrijd wel waarom er de laatste jaren geen Nederlandse arbiters meer actief zijn op grote internationale eindtoernooien. "Ik denk dat meneer Wegereef hier bewezen heeft waarom dat niet meer het geval is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen