Almiron heeft clubs voor het uitkiezen

15 maart 2007, 12:59   Bijgewerkt: 15 maart 2007, 13:04

De Argentijn Sergio Almiron staat in de belangstelling van diverse Italiaanse topclubs. De middenvelder maakt dit seizoen indruk op onder andere Inter, AC Milan en Juventus. Ook Fiorentina zou in de markt zijn voor de 26-jarige Empoli-speler. 

Almiron zou circa negen miljoen euro moeten kosten. Inter ziet de Argentijn als potentiële versterking op het middenveld. De ploeg van Roberto Mancini werd eerder al in verband gebracht met de Ghanees Sulley Ali Muntari, maar lijkt Almiron boven de speler van Udinese te verkiezen. Bovendien zou Muntari azen op een vertrek naar Engeland. Onder andere Portsmouth lijkt in de markt te zijn voor de verdedigende middenvelder.

Almiron wordt in Italië gezien als de natuurlijke opvolger van Juan Sebastian Veron. De middenvelder begon zijn loopbaan in Argentinië bij Newell's Old Boys. Hij werd daar door Udinese opgepikt om vervolgens verhuurd te worden aan Hellas Verona. 

Empoli raakte onder de indruk van het spel van de Argentijn en besloot vijftig procent van de eigendomsrechten van Almiron te kopen. In juni 2005 besloot de Toscaanse club hem helemaal van Udinese over te nemen. De middenvelder speelde tot dusver 21 duels voor Empoli waarin hij drie keer tot scoren kwam.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen