Beckenbauer: "Duitsland nummer één van Europa"

Ger
26 maart 2007, 15:07

Franz Beckenbauer is lyrisch over de prestaties van de Duitse nationale ploeg. "Op dit moment zijn wij de nummer één van Europa", stelt Der Kaiser in zijn column voor het blad Bild.

Duitsland boekte zaterdag een knappe overwinning bij Tsjechië (1-2). De ploeg van bondscoach Joachim Löw ligt door het resultaat uitstekend op koers voor het EK van 2008. In Groep D gaan de Duitsers fier aan kop, met drie punten voorsprong op Tsjechië.

joachim low löw

joachim low löw

De preses heeft de huidige bondscoach hoog zitten. "Jogi Löw is een schot in de roos. Jürgen Klinsmann had de schwung er al in gebracht, en nu is daar ook een ingespeelde groep, die elkaar blind begrijpt. Bij zijn vroegere clubs VfB Stuttgart, Austria Wien en FC Tirol Innsbruck stond hij bekend vanwege het offensieve combinatievoetbal. Blijkbaar beschikt hij bij Die Mannschaft ook over overtuigingskracht."

"De wedstrijd in Praag was een echte galavoorstelling. Ik denk dat Duitsland het enige team is dat de WK-vorm niet is verloren", analyseert Beckenbauer. "Andere landen, bijvoorbeeld Italië, Frankrijk en vooral Engeland zijn erop achteruit gegaan. Ik durf te zeggen dat we nu de nummer één van Europa zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen