De Graafschap gaat selectie versterken

Ger
29 maart 2007, 11:09   Bijgewerkt: 29 maart 2007, 11:18

De Graafschap staat op het punt te promoveren naar de Eredivisie. De club van trainer Jan de Jonge heeft slechts een overwinning op FC Emmen nodig om zich, vijf wedstrijden voor het einde van de competitie, tot kampioen te kronen. De Doetinchemmers staan met een voorsprong van veertien punten op nummer twee RBC Roosendaal momenteel fier bovenaan in de Jupiler League.

De club kijkt in het kader van haar aankomende promotie al naar volgend seizoen. Technisch directeur Han Berger heeft aangegeven de selectie voor volgend seizoen te willen versterken. De Superboeren hebben door de verkoop van hun stadion meer kapitaal tot hun beschikking. "Daardoor kunnen we de extra baten uit de promotie grotendeels investeren in de spelersgroep", aldus Berger.

De technisch directeur gaf verder aan dat de club enkele spelers zal laten vertrekken. "We zoeken een goede mix van ervaring en jong talent. De nummers veertien tot 24 (uit de selectie) zullen afvallen. Dat hebben we die spelers inmiddels al laten weten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen