Domenech lovend over matchwinner Anelka

25 maart 2007, 13:10

Nicolas Anelka heeft zijn critici voorlopig weer even de mond gesnoerd. Veel mensen begrepen niet waarom bondscoach Raymond Domenech de spits van Bolton Wanderers verkoos boven bijvoorbeeld David Trezeguet, maar tegen Litouwen bewees Anelka zijn waarde. De spits maakte als invaller het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor Frankrijk op koers blijft richting het EK.

Na afloop kwam Domenech woorden tekort om de spits te complimenteren. "Dit was de Nicolas Anelka zoals ik hem graag zie", zegt de oefenmeester. "Als hij zo blijft spelen, is hij absoluut een kandidaat voor een basisplaats. Daar bestaat geen enkele twijfel over", aldus de enthousiaste bondscoach. 

Anelka, die in de 74ste minuut de ban brak met een droog schot vanaf twintig meter, reageerde rustig op de lovende woorden van de bondscoach. "Dit was een belangrijke wedstrijd voor Frankrijk en ik ben blij dat ik heb kunnen scoren. De druk was groot, maar voor mij is dat geen probleem, ik heb in mijn loopbaan al vaak belangrijke wedstrijden gespeeld. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik van waarde heb kunnen zijn voor de nationale ploeg van Frankrijk."

Bron: Reuters

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen