Dunga tevreden met vertoonde spel

Ger
26 maart 2007, 22:10   Bijgewerkt: 27 maart 2007, 11:33

Bondscoach Carlos Dunga van Brazilië zag zijn team in een vriendschappelijk duel met 4-0 van Chili winnen. De voormalig middenvelder was blij met het door zijn ploeg tentoon gespreide spel. Sterspeler Ronaldinho wist twee keer het net te vinden, terwijl AC Milan-middenvelder Kaka en verdediger Juan beiden eenmaal scoorden.

De 4-0 is een zware klap voor de Chilenen. Dunga had desondanks lovende woorden over voor zijn tegenstander: "Het scoreverloop doet vermoeden dat Chili niets in te brengen had. Dat was niet zo, Chili speelde erg goed. De spelers toonden veel vechtlust, waardoor wij niet op 'onze manier' konden spelen. Wij kunnen leunen op spelers die vanuit het niets een wedstrijd kunnen beslissen, dat is het enige verschil."

De Brazilianen zullen nu met vertrouwen afreizen naar de Copa America die dit jaar in Venezuela wordt gehouden. "Ik ben blij met de teamprestatie. Het geeft ons het nodige vertrouwen in de aanloop naar de Copa America, waar we onze eerste wedstrijd ook tegen Chili spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen