Ljungberg woedend over verlies tegen Noord-Ierland

30 maart 2007, 17:11

Fredrik Ljungberg had het na de 2-1 nederlaag tegen Noord-Ierland niet meer. De middenvelder zag rood voor zijn ogen toen hij van het veld stapte. Eenmaal in de kleedkamer barstte de gefrustreerde Zweed los. De 29-jarige middenvelder werd vervolgens gekalmeerd door zijn coach Lars Lagerbäck. 

"Ik zei wat ik op dat moment dacht en daarna werd ik weer kalm. Iedereen wist waar het over ging", aldus Ljungberg die baalde van de manier waarop Zweden verloor. "We zouden tegen dit soort teams geen tegengoals moeten krijgen. Ze creëerden bijna geen kansen, we hebben de nederlaag aan ons zelf te danken", raasde hij door. 

"We hebben over hun speelwijze voor de wedstrijd  nog gepraat. We zouden ons niet laten meeslepen door hun manier van spelen. Dat is wel gebeurd. Ik ben ontzettend teleurgesteld. Dat gevoel kan ik niet verbergen." Doelman Andreas Isaksson gaf ook toe dat de sfeer in de kleedkamer niet optimaal was.

Leeds United-spits David Healy was de grote man aan Noord-Ierse zijde. De voormalig spits van Manchester United wist twee keer het net te vinden. Healy speelde zich zodoende in de kijker van andere Glasgow Rangers. De Zweedse goal kwam van de voet van oud-Feyenoorder Johan Elmander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen