Mourinho: "Engeland krijgt het moeilijk in Israël"

23 maart 2007, 11:32

Jose Mourinho denkt dat Engeland er nog een hele kluif aan zal krijgen om zaterdag af te rekenen met Israël. Na het gelijke spel tegen Macedonië (0-0) en de nederlaag in Kroatië (2-0) moeten de Engelsen winnen om zicht op het EK te houden, maar volgens Mourinho is deze opdracht niet zo simpel als het lijkt.

"De spelers van Israël hebben allemaal persoonlijkheid. Een ploeg die bestaat uit dergelijke spelers, is heel lastig te verslaan. Israël is bovendien een land met een sterke identiteit. Als ze thuis spelen, ontstaat er in het stadion een geweldige sfeer."

De Portugese oefenmeester wijst ook op de kracht van de Israëlische competitie. "Maccabi Haifa en Hapoel Tel Aviv zijn redelijk ver gekomen in de UEFA Cup, dus de spelers van deze clubs weten ook hoe het internationale voetbal in elkaar steekt. Eén ding is zeker: Engeland gaat het niet gemakkelijk krijgen", zegt hij.

Israël staat momenteel in punten gelijk met Engeland. Beide teams hebben zeven punten uit vier wedstrijden. Israël begon de EK-kwalificatiecyclus sterk met zeges op Estland (0-1) en Andorra (4-1), maar verspeelde vervolgens punten tegen Rusland (1-1). Bovendien was leider Kroatië in Israël met 3-4 te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen