Zaakwaarnemer: "Viduka kan naar Italië"

Ger
11 april 2007, 11:39   Bijgewerkt: 11 april 2007, 11:50

Mark Viduka verkast na het einde van dit seizoen wellicht naar Italië. De bonkige spits kan in het Zuid-Europese land volgens zijn zaakwaarnemer Steve Kutner een zeer lucratief contract tekenen. Kutner verwacht dat Middlesbrough ook een poging gaat doen om Viduka's aflopende contract te verlengen, maar de Engelsman laat weten dat de aanvaller andere opties heeft.

"Mark heeft een erg goed aanbod vanuit Italië gekregen, maar we praten nog steeds met Middlesbrough en we denken dat we de beslissing binnen een aantal weken hebben gemaakt", gaf Kutner aan in The Sun. Gespeculeerd wordt dat het over Serie B-club Genoa gaat, dat momenteel op koers ligt om promotie naar de Serie A af te dwingen. De club uit Noordwest-Italië schijnt een driejarig contract voor de Australisch international klaar te hebben liggen. 

De voormalig speler van Dinamo Zagreb en Celtic gaf zelf eerder deze week aan toekomst te zien bij Middlesbrough. Viduka maakt een goed seizoen door bij de club van trainer Gareth Southgate. Hij maakte negen doelpunten en was goed voor een groot aantal assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen