'Juventus en Udinese eens over Iaquinta'

11 juni 2007, 17:13   Bijgewerkt: 11 juni 2007, 17:30

Vincenzo Iaquinta is de nieuwe spits van Juventus. Tenminste, dat zegt Giampaolo Pozzo, de voorzitter van Iaquinta's huidige club Udinese. Hij meldt een akkoord te hebben bereikt met Juventus over de transfersom voor de 27-jarige international.

"Er is al een akkoord tussen de twee clubs", vertelde Pozzo aan aan La Gazzetta dello Sport. "Iaquinta zal naar Juventus vertrekken. Het is nog niet officieel, maar de clubs en de speler in kwestie zijn tot een overeenkomst gekomen."

De voorzitter maakte kenbaar dat de club al een vervanger op het oog heeft. Mogelijk wordt het 21-jarige Juve-talent Michele Paolucci in de deal betrokken. De spits werd al eerder in verband gebracht met Udinese, dat in de aanvaller een directe versterking ziet. Paolucci kwam vorig seizoen uit voor Ascoli, waar hij in 32 wedstrijden zes maal het net wist te vinden.

Nu Iaquinta's overgang beklonken is, lijkt Klaas-Jan Huntelaar het verhaal Juventus uit zijn hoofd te kunnen zetten. De spits van Ajax werd in de Italiaanse media in verband gebracht met een transfer naar de club uit Turijn, mochten de Bianconeri er niet in slagen de Italiaans international vast te leggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen