Odonkor: "Als Betis degradeert, ben ik weg"

15 juni 2007, 10:51

Als Betis Sevilla er komend weekend niet in slaagt om zich te handhaven in de Primera Division, dan is dat voor David Odonkor het sein om de club te verlaten. De Duitser heeft nog een contract tot medio 2010 bij de Spaanse club, maar heeft geen trek in de Segunda Division. "Ik moet aan mijn kansen op het EK denken."

Betis staat momenteel zestiende, één punt boven de beruchte rode streep. Als de ploeg komend weekend de uitwedstrijd tegen Santander níet wint, is de kans dan ook groot dat Betis afglijdt naar de Segunda Division. "Natuurlijk zou dat gevolgen hebben voor mijn toekomst", zegt vleugelaanvaller Odonkor, die afgelopen zomer overkwam van Borussia Dortmund, tegen het Duitse Sport1

"Ik wil volgend jaar graag in de Primera Division spelen, de Segunda Division zie ik niet zitten. Zeker omdat over precies een jaar het EK gespeeld wordt en dan wil ik er graag bij zijn. Of een terugkeer naar Duitsland een optie is? Natuurlijk. De Bundesliga is altijd goed. Toen ik vorig jaar vertrok uit Dortmund zei ik al, dat ik sowieso ooit terug zou willen keren in de Duitse competitie", aldus Odonkor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen