Pearce woedend over afmelding Bentley

8 juni 2007, 17:32   Bijgewerkt: 8 juni 2007, 18:09

David Bentley heeft zich niet populair gemaakt bij Stuart Pearce, de bondscoach van Jong Engeland. Bentley liet donderdagavond weten zich terug te trekken voor het jeugd-EK, omdat hij 'te moe' zou zijn. Dit tot woede van Pearce. "Veel meer spelers zijn moe, maar die willen dolgraag uitkomen voor hun land", briest de coach.

"Ik ben heel teleurgesteld, en dan druk ik me nog voorzichtig uit", moppert Pearce. "Ik heb David uit proberen te leggen dat hij niet de enige speler is die een lang seizoen gehad heeft en dat je een bepaald ritme moet ontwikkelen waarbij je ook iedere zomer in actie kan komen. Bovendien heb ik hem erop gewezen dat ik geen vervanger meer op mag roepen, waardoor we een speler minder hebben tijdens het toernooi. Maar hij blijft er bij dat hij niet wil spelen, omdat hij bang is dat hij opgebrand raakt."

"Ik heb ook spelers als Reo-Coker, Milner, of nog een aantal anderen in mijn selectie, die evenveel gespeeld hebben. Maar zij zijn allemaal hier, omdat ze er trots op zijn dat ze voor hun land uit mogen komen. Zo hoort het te zijn, vind ik. Maar goed, misschien ben ik wel van een andere generatie", aldus de oud-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen