Benitez geniet van luxeprobleem

14 augustus 2007, 16:24

Rafael Benitez is een tevreden trainer. De coach van Liverpool kampt in de aanloop naar het Champions League-duel met Toulouse met een overschot aan goede spelers. Dat was afgelopen weekend tegen Aston Villa ook al het geval, waarna hij spelers als Peter Crouch en Javier Mascherano op de tribune zette. 

Benitez staat ook tegen Toulouse voor de lastige keuze om bepaalde spelers buiten de selectie te laten. Toch zijn dit problemen die Benitez graag heeft. "Mijn enige probleem is eigenlijk dat ik te veel goede spelers heb. En dat is eigenlijk precies de situatie, waar ik deze al op zomer hoopte", zegt de Spaanse trainer.

"Natuurlijk is het niet gemakkelijk om spelers teleur te stellen, maar het is goed voor de ploeg om veel keuzemogelijkheden te hebben. Spelers moeten het elkaar lastig maken en keihard knokken voor hun plaats in het elftal", vindt Benitez.

"Kijk, ik sprak gisteren met een speler die tegen Aston Villa niet in de basis stond. Hij zei dat hij het accepteert als hij buiten de ploeg valt, maar dat hij er alles aan zal doen om zich in de ploeg te knokken. Bovendien zei hij dat hij er zou staan, als ik hem nodig zou hebben. Dat was precies de reactie waar ik op hoopte. Al mijn spelers moeten direct inzetbaar zijn", aldus de coach op de website van zijn club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen