Hadouir woedend op Willem II na afketsen transfer

24 augustus 2007, 12:45

Anouar Hadouir is bijzonder boos op de clubleiding van Willem II. De Tilburgers wezen deze week een bod van 500.000 euro van Roda JC op de aanvaller af, waardoor Hadouir bij Willem II moet blijven. "Schandalig", vindt de vleugelspits.

"Roda JC heeft een half miljoen euro geboden en nog is het niet goed", moppert Hadouir in het Brabants Dagblad. "Ik dacht echt dat ik richting Kerkrade in plaats van naar Tilburg zou rijden. Het is werkelijk ongelooflijk dat Willem II niet meewerkt. Ze ontnemen me een stap in mijn carrière, terwijl ik me altijd correct heb opgesteld."

In Tilburg is men niet onder de indruk van de woorden van Hadouir. "We gaan geen sinterklaas spelen. We houden nog een seizoen met Hadouir een prima speler. Je weegt ook de prijs en het rendement dat hij kan hebben voor de groep tegen elkaar af. Wij hebben zorgvuldig afgewogen wat Hadouir waard is. We vragen een marktconforme prijs. Die wil Roda JC niet betalen. Als we een goede speler van de hand doen dan moet de kopende partij ons in staat stellen een gelijkwaardige speler aan te trekken", aldus assistent-trainer Andries Jonker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen