Mido scoort bij debuut voor Middlesbrough

Ger
18 augustus 2007, 18:37   Bijgewerkt: 18 augustus 2007, 18:52

Mido heeft zijn debuut voor Middlesbrough tegen Fulham met een doelpunt opgeluisterd. De oud-Ajacied, die deze maand overkwam van Tottenham Hotspur, maakte daarmee de 1-0 van Brian McBride ongedaan. Lee Cattermole bezorgde Boro uiteindelijk de drie punten. Overigens werd Fulham de 2-2 door de arbiter ontnomen. Op tv-beelden was te zien dat een inzet van David Healy de doellijn was gepasseerd.

Mede dankzij een benutte strafschop van Denny Landzaat won Wigan Athletic de competitiewedstrijd tegen Sunderland met duidelijke cijfers: 3-0. De Oranje-international scoorde vanaf elf meter de 2-0. Ook Antoine Sibierski benutte een penalty, de openingsgoal was op naam gekomen van Emile Heskey. 

Nwankwo Kanu was de grote man bij Portsmouth. De oud-speler van Ajax maakte niet alleen de eerste treffer van zijn ploeg in het gewonnen duel met Bolton Wanderers (3-1). Hij was ook betrokken bij de treffers van zijn ploeggenoten John Utaka en Matthew Taylor.

Everton weet na twee overwinningen weer wat verliezen is. De formatie van manager David Moyes ging tegen Reading met 1-0 onderuit. Steve Hunt nam de treffer voor zijn rekening. West Ham United versloeg Birmingham City dankzij een rake penalty van Mark Noble.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen