Blackburn-tribuneklant Rigters overweegt verhuur

12 oktober 2007, 09:24

Zijn overstap naar Blackburn Rovers heeft Maceo Rigters voorlopig nog niet gebracht, wat hij er van gehoopt had. De spits, die zijn transfer te danken had aan zijn sterke optreden op het jeugd-EK, zit vooral op de tribune bij de Engelse club en kwam pas één competitieduel in actie. Tegen Sunderland mocht hij als invaller in de slotfase zijn competitiedebuut maken. Daar moet verandering in komen, vindt hij.

In BN/ De Stem vertelt Rigters dat hij regelmatig contact met manager Mark Hughes heeft, over zijn situatie binnen de selectie.  "Hij zegt dat ik simpelweg de pech heb dat de andere spitsen het zo goed doen. Dus wie weet, speel ik over een paar weken wel. Zo niet, dan wil ik snel verhuurd worden. Maar zo ver denk ik nog even niet."

Rigters moet bij Blackburn concurreren met onder meer Benni McCarthy, Jason Roberts, Matt Derbyshire en Roque Santa Cruz. Dat zijn niet de minsten, waardoor het ook zeker niet onlogisch is dat Rigters voorlopig buiten de boot valt. Toch geniet de spits wel in Engeland. "Het is jammer dat ze hier geen tweede elftallen kennen. Mijn ritme doe ik dus vooral op tijdens de trainingen. Gelukkig zijn die van een zeer hoog niveau. In elk geval een stuk hoger dan dat ik gewend was bij NAC", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen