Hiddink gaat verlengen bij Russische bond

Ger
10 oktober 2007, 15:52   Bijgewerkt: 10 oktober 2007, 17:28

Guus Hiddink en de Russische voetbalbond hebben een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. De Nederlandse oefenmeester ondertekent binnenkort een contract tot de zomer van 2010.

Hiddink liet woensdagmiddag weten dat hij maandag al rond was met bondsvoorzittter Vitaly Mutko. De Achterhoeker is sinds de zomer van 2006 werkzaam als bondscoach van de nationale ploeg van Rusland

"Ik ben tevreden met mijn werk met de Russische nationale ploeg. Hier blijven, is de juiste beslissing. We kunnen nu plannen uitwerken voor de toekomst van het Russische voetbal", gaf Hiddink woensdag aan.

De Achterhoeker werd de afgelopen weken ook in verband gebracht met de Engelse topclub Chelsea. "Ik heb onlangs in Londen wat informele contacten met Chelsea en enkele spelers gehad", gaf de Nederlandse oefenmeester aan. "Er is niet gesproken over een eventuele baan bij de club.

Eerder liet Chelsea-eigenaar Roman Abramovich al weten dat Hiddink niet benaderd is om de in Londen vertrokken Portugees José Mourinho op te volgen. De steenrijke Rus en Hiddink zijn goede bekenden. Inmiddels heeft Chelsea Henk ten Cate als veldtrainer aangesteld.

Hiddink bezet met Rusland momenteel in de EK-kwalificatie de derde plaats in Groep E. Volgende week woensdag staat de cruciale thuiswedstrijd tegen nummer twee Engeland op de kalender. Bij een zege is het EK binnen handbereik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen