'Rosenborg wil succescoach Sollied terughalen'

25 oktober 2007, 09:35

Rosenborg BK hoopt Trond Sollied terug te kunnen halen. De Noorse club staat momenteel op een teleurstellende zesde positie in de nationale competitie en hoopt dat succescoach Sollied, die de club uit Trondheim tussen 1996 en 1998 naar twee achtereenvolgende landstitels leidde, het tij kan doen keren. 

Probleem hierbij is echter dat Sollied, die als speler tussen 1985 en 1992 voor Rosenborg uitkwam, nog een contract heeft bij zijn huidige club AA Gent. Sterker nog, de Noor werkt pas sinds afgelopen zomer bij de Belgische subtopper.

Sollied ligt dan ook niet wakker van de vermeende interesse vanuit Trondheim. "In principe is een terugkeer naar Rosenborg geen optie voor mij", zegt de Noorse oefenmeester in Het Nieuwsblad. "Het kan dat ik ergens op een lijstje sta. Het zou ook logisch zijn dat ze aan me denken, gezien mijn verleden daar. Maar iedereen weet toch dat ik altijd en overal het seizoen afmaak?"

Het bestuur van AA Gent lijkt bovendien niet van plan om Sollied, die deze zomer nog in verband gebracht werd met Feyenoord, te laten gaan. "Voor ons is een vertrek van Sollied niet bespreekbaar. Misschien kunnen we na het seizoen praten, maar zeker niet eerder", reageert manager Michel Louwagie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen