Petrovic hoopt nu op amateurclub

1 november 2007, 09:14

Als het aan coach Zeljko Petrovic ligt, vervolgt RKC Waalwijk het bekertoernooi met een wedstrijd tegen één van de twee overgebleven amateurclubs. De Servische coach geeft een relatief gemakkelijke opgave tegen Quick Boys of SV Deurne de voorkeur boven een kraker tegen een ploeg als Ajax.

Door de uitschakeling van onder meer AZ, PSV, Heerenveen, Utrecht, Vitesse, Twente en Groningen óf Feyenoord, biedt het KNVB bekertoernooi dit seizoen kleine clubs meer dan ooit de kans om ver te komen. Met een beetje een gunstige loting ligt een plek in de kwart- of halve finale in het verschiet. Dat weet ook Petrovic, die daarom hoopt dat Vrouwe Fortuna zijn club donderdagavond bij de loting gunstig gezind zal zijn. "Ik hoop op een amateurclub als tegenstander. En natuurlijk zou ik dan het liefste een thuiswedstrijd loten", zegt hij op de website van RKC.

RKC Waalwijk bereikte de achtste finale door woensdag met 4-0 af te rekenen met Veendam. "We hebben vanavond goed gespeeld en veel gemakkelijker gewonnen van BV Veendam dan de vorige keer", verwijst de coach naar het competitieduel tussen beide teams enkele weken geleden, dat eindigde in 5-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen