Rusland lijkt EK te moeten vergeten

Ger
17 november 2007, 21:03   Bijgewerkt: 17 november 2007, 22:56

Rusland heeft bij Israël de ideale uitgangspositie in Groep E uit handen gegeven. De formatie van bondscoach Guus Hiddink moest zaterdag met 2-1 het hoofd buigen. Door de nederlaag hebben de Russen plaatsing voor het EK niet meer in eigen hand. 

Zhirkov Alberman

Zhirkov Alberman

Pas na een uur kwam de ploeg van Hiddink op gelijke hoogte dankzij een treffer van Diniar Bilialetdinov, die scoorde via het been van Dudu Awat. Ondanks zware druk wilde het bevrijdende doelpunt voor Rusland in de slotfase niet vallen. Sychev schoot in de laatste minuut nog op de paal. In de extra tijd dompelde invaller Golan heel voetbalminnend Rusland in rouw.

Het resultaat in Israël zal met gejuich ontvangen zijn in Engeland. De equipe van bondscoach Steve McClaren leek vorige maand na de nederlaag bij Rusland kansloos voor een EK-ticket. Door het verlies van de Russen tegen Israël, heeft Engeland in de laatste groepswedstrijd voldoende aan een punt tegen Kroatië om zich te plaatsen. De Kroaten zijn inmiddels al zeker van de Europese eindronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen