Van Boekel van duel Excelsior gehaald

Ger
15 januari 2008, 09:45

Pol van Boekel is dinsdagavond niet als vierde man actief bij het bekerduel tussen Roda JC en Excelsior. De Limburger heeft scheidsrechtersbaas Jaap Uilenberg verzocht hem op een andere wedstrijd te zetten. Hij reist nu naar De Goffert voor NEC-FC Zwolle.

Van Boekel haalde zich afgelopen zaterdag de woede op de hals van Excelsior, in de wedstrijd tegen FC Groningen. De arbiter liet in de Euroborg langer dan doorspelen dan was aangegeven, waarna de thuisclub de winnende treffer scoorde. Excelsior-trainer Ton Lokhoff noemde Van Boekel na afloop 'Mister VVV', omdat de leidsman als speler voor de Venlose club uitkwam.

"Ik vind nog steeds dat ik gelijk had", zegt Van Boekel tegen Dagblad De Limburger. "Maar ik kan me voorstellen dat men er bij Excelsior anders tegen aankijkt en nog steeds woedend is. Dan is het beter om elkaar niet tegen te komen. Ik loop er niet voor weg, maar als ik daar langs de lijn zou zitten als vierde official zou ik het de scheidsrechter misschien ook onnodig moeilijk maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen