AA Gent ontkent interesse in Erwin Koeman

22 maart 2008, 11:43   Bijgewerkt: 22 maart 2008, 11:48

AA Gent weet niet waar de geruchten vandaan komen, dat Erwin Koeman een belangrijke kandidaat zou zijn om na dit seizoen Trond Sollied op te volgen als hoofdtrainer. "Waar de naam Erwin Koeman vandaan komt, weet ik niet, maar zeker niet uit de bestuurskamer van AA Gent", zegt preses Ivan de Witte tegen Sporza.

Erwin Koeman reageerde vorige week, toen hij in verband gebracht werd met de Belgische club, enthousiast. "Ik ben gevleid door de belangstelling en sta zéker open voor Gent. Vijf jaar lang heb ik met veel plezier in België gevoetbald. En AA Gent staat bekend als een stabiele club, wil een nieuw stadion bouwen en draait momenteel goed", zei de oud-coach van RKC en Feyenoord in De Telegraaf.

AA Gent zelf ontkent dus dat het interesse heeft in Koeman. De Witte wilde niet zeggen welke namen dan wél op zijn lijstje staan, maar benadrukte dat hij alle tijd neemt om de juiste keuze te maken. "Wij zullen heel behoedzaam te werk gaan, de beslissing valt zeker niet voor eind april", aldus de Belgische voorzitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen