Vitesse wil De Mos 'gewoon' tot 2009 behouden

20 maart 2008, 16:10   Bijgewerkt: 20 maart 2008, 16:22

Aad de Mos blijft ook volgend seizoen trainer van Vitesse. De positie van de trainer stond de laatste tijd onder druk, mede door een onrustige situatie bij de club en enkele aanvaringen tussen De Mos en zijn spelers. Maar een voortijdig vertrek van de ervaren coach is niet aan de orde, zo liet Vitesse donderdag weten.

"Vitesse en Aad de Mos hebben donderdag in hun wekelijkse overleg alle euvels van de afgelopen tijd uitgesproken", schrijft de club in een officiële verklaring. "Over en weer is de intentie uitgesproken het doorlopende contract van Aad de Mos te respecteren." Het contract van de oefenmeester loopt tot medio 2009.

De trainer zei zelf: "De basis is gelegd voor een goede eindstrijd van het seizoen, die hopelijk resulteert in Europees voetbal in de volgende jaargang."

Eerder op de dag zei De Mos al dat hij de aanvaringen die hij eerder deze maand had met een aantal van zijn spelers, als positief ervaren heeft. "Het tweede jaar Aad de Mos is altijd moeilijk, want met mij ga je van een tweesterren- naar een driesterrenrestaurant. Mijn sterke punt is spelers beter maken, tevredenheid in voetbal is achteruitgang", zei de coach tegen Omroep Gelderland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen