'Megrelishvili en Yakubu mogen weg bij Vitesse'

19 mei 2008, 11:17   Bijgewerkt: 19 mei 2008, 11:23

Technisch directeur Marc van Hintum wil de selectie van Vitesse komende zomer een nieuw gezicht geven. De oud-international wil drie directe versterkingen halen en laat onder meer Haim Megrelishvili en Abubakari Yabuku vertrekken.

Megrelishvili kwam afgelopen zomer naar Arnhem. Hij begon niet slecht aan het seizoen, maar zakte in de laatste weken van de competitie ver weg. "Het enige wat ik daarop wil zeggen is dat wij financiële ruimte nodig hebben om ons te versterken. Spelers met hoge salarissen die geen basisplaats hebben, mogen weg", zegt Van Hintum in De Gelderlander over het mogelijke vertrek van de verdediger.

Zoals Van Hintum al zegt, wil hij versterkingen naar het Gelredome halen. "Spelers die voor de basis komen en het elftal direct versterken. Die kosten geld, daar moet je wel vanuit gaan. Ik heb de club duidelijk gemaakt dat daarvoor geld beschikbaar moet zijn en dat is er", stelt hij, zonder daarbij een budget te noemen.

Eerder werd al duidelijk dat onder meer Gill Swerts (AZ), Theo Janssen (Twente), Juan Lorca (Colo Colo) en Siebe Blondelle (Dender) Vitesse gaan verlaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen