Koploper Rubin Kazan kan weer niet winnen

20 juli 2008, 19:01   Bijgewerkt: 20 juli 2008, 19:09

Rubin Kazan is de weg volledig kwijt. De ploeg won haar eerste zeven wedstrijden in de Russische Premier Liga, maar weet al een paar maanden niet meer wat winnen is. Ook tegen Terek Grozny werd er zondag slechts één punt behaald (0-0).

In totaal won Rubin Kazan acht van de negen eerste competitieduels, waarna de ploeg in volle vaart af leek te stevenen op de titel. Na deze achtste zege, op 6 mei, kwam echter de klad er in. Sindsdien werd geen wedstrijd meer gewonnen en na het doelpuntloze gelijkspel tegen Terek Grozny heeft Rubin Kazan 'slechts' 28 punten uit veertien duels. Dat is nog altijd voldoende om koploper te zijn, maar na een serie van 24 punten uit de eerste negen wedstrijden houdt het niet bepaald over.

De voorsprong op Rubin Kazan op de nummer twee van de Russische liga, Amkar Perm, is slechts twee punten. Datzelfde Amkar verloor dit weekend met 2-0 van FC Zenit. Zenit staat elfde, maar heeft nog drie duels tegoed. Als de ploeg uit Sint Petersburg deze drie wedstrijden wint, komt het op gelijke hoogte met Amkar Perm.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen