Boze Appiah wil niet langer voor Fenerbahçe uitkomen

19 augustus 2008, 10:28   Bijgewerkt: 19 augustus 2008, 10:37

Stephen Appiah ziet geen toekomst meer voor zichzelf bij Fenerbahçe. De 27-jarige Ghanees is zwaar teleurgesteld in de handelswijze van de Turkse club en wil, ondanks het feit dat zijn contract nog één jaar doorloopt, nog deze zomer vertrekken.

Appiah miste door een knieblessure een groot deel van het vorige seizoen. Deze blessure is verleden tijd, maar de middenvelder heeft geen zin meer om het shirt van de Turkse club aan te trekken. "Het goede nieuws is dat ik fit ben, maar het slechte nieuws is dat ik niet langer voor Fenerbahce wil spelen", vertelt hij de BBC.

"Ik wil weg omdat de clubleiding me slecht behandeld heeft", vervolgt de Ghanees. "Ik heb altijd alles gedaan voor de club en heb zelfs een operatie uitgesteld om Fenerbahçe kampioen te maken. Dat de club me zo in de steek liet toen ik geblesseerd was, voelde dan ook als een messteek in mijn rug. Het spijt me voor de fans, maar het bestuur laat me geen andere keuze dan om te vertrekken."

Overigens denkt Appiah dat hij Fenerbahçe transfervrij kan verlaten, omdat de Turken hun financiële verplichtingen niet zouden zijn nagekomen. De Ghanese middenvelder heeft de FIFA ingeschakeld om zich over de kwestie te buigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen