Capello: "Het aftasten is nu voorbij"

Koen Freriks
17 augustus 2008, 15:36   Bijgewerkt: 17 augustus 2008, 16:34

Fabio Capello wil met een goed gevoel de WK-kwalificatiereeks ingaan. De bondscoach van Engeland oefent woensdag voor de laatste keer tegen Tsjechië. Volgens de Italiaan is het aftasten nu voorbij en heeft hij een goed beeld van de spelers gekregen.

"Ik ga natuurlijk wel op de vorm van de spelers letten, maar met de kwalificatieduels in zicht is het experimenteren nu voorbij", beseft de keuzeheer. "We gaan een belangrijke wedstrijd tegemoet en ik hoop dat de spelers mij antwoorden geven op een aantal vragen. Ik hoop dat ze kunnen brengen, wat ik van ze verwacht."

Capello wil de Engelse selectie vooral weer veel vertrouwen geven, iets waar het na het mislopen van het EK aan ontbrak. "Toen ik begon, waren de spelers een beetje angstig. Dat kwam niet zozeer door mij, maar ze waren de klap van de uitschakeling nog aan het verwerken. Nu is het vertrouwen al een stuk groter", ervaart hij.

De volledige selectie van Engeland:

Doel: David James (Portsmouth), Paul Robinson (Blackburn Rovers) en Joe Hart (Manchester City)

Verdediging: Wayne Bridge (Chelsea), Wes Brown (Manchester United), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Portsmouth), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham United) en Jonathan Woodgate (Tottenham Hotspur)

Middenveld: Steven Gerrard (Liverpool), Gareth Barry (Aston Villa), Michael Carrick (Manchester United), Joe Cole (Chelsea), David Bentley (Tottenham Hotspur), Frank Lampard (Chelsea), David Beckham (LA Galaxy) en Stewart Downing (Middlesbrough)

Aanval: Wayne Rooney (Manchester United), Jermain Defoe (Portsmouth), Theo Walcott (Arsenal) en Emile Heskey (Wigan Athletic)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen