Jol dik tevreden na bekerzege HSV op Bochum

25 september 2008, 10:43

Martin Jol presteert voorlopig prima met Hamburger SV. In de Duitse competitie draait de ploeg bovenin mee en woensdag werd ook in het bekertoernooi een succesje geboekt. VfL Bochum werd in de AOL Arena overtuigend met 2-0 verslagen.

Met name de manier waarop deze zege tot stand kwam, leidde tot tevredenheid bij Jol. "Over de hele wedstrijd bekeken heeft mijn team het gewoon goed gedaan, daar ben ik ontzettend blij mee. Verdedigend kwamen we niet in de problemen en vooral in de eerste helft slaagden we er vaak in om de vrije man te vinden. Na de pauze ging dat iets minder en kwam Bochum beter in de wedstrijd, maar het was belangrijk dat mijn ploeg er desondanks in slaagde om het tweede doelpunt te maken."

Ook verdediger Joris Mathijsen kon niet anders dan tevreden zijn over de zege, die vorm kreeg door twee treffers van aanwinst Mladen Petric. "Het is altijd lastig voetballen tegen Bochum, omdat ze heel compact spelen. Daarom is het heel belangrijk om dit soort wedstrijden te winnen", zegt hij op de website van HSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen