Aanvaller Skoubo twijfelgeval bij FC Utrecht

17 oktober 2008, 16:47

Morten Skoubo kan zondag mogelijk niet meedoen in de uitwedstrijd van FC Utrecht tegen Sparta. De bonkige Deense aanvaller heeft opnieuw last gekregen van zijn kuit en moest vrijdag de groepstraining aan zich voorbij laten gaan. Pas zaterdag wordt duidelijk of Skoubo, die deze zomer overkwam van het Spaanse Real Sociedad, tot de selectie kan behoren voor het duel met de Spartanen. 

Coach Willem van Hanegem moet het in Rotterdam sowieso stellen zonder de geblesseerden Hans Somers en Cedric van der Gun. Aanvaller Leroy George is weer wel van de partij. Hij moest de vorige competitiewedstrijd tegen FC Twente wegens een blessure missen, maar is inmiddels weer helemaal fit.

De Utrechters kunnen zich opmaken voor een heet middagje op het Kasteel. "Sparta moet ten kosten van alles de punten halen. Ze zullen vanaf het eerste fluitsignaal vol gas gegeven. Dan doen ze thuis altijd. Vorig jaar hebben we zelf ondervonden wat er gebeurt als je daar geen antwoord op hebt", verwijst assistent-coach David Nascimento naar de 2-1 nederlaag die FC Utrecht vorig seizoen leed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen