Ajax wil weer rond de tafel met Huntelaar

18 oktober 2008, 09:18   Bijgewerkt: 18 oktober 2008, 09:27

Ajax gaat een nieuwe poging wagen om Klaas Jan Huntelaar langer vast te leggen. Het huidige contract van de spits loopt medio 2010 af, maar de Amsterdammers willen graag langer in zee met de 25-jarige goaltjesdief.

Ajax en Huntelaar hadden in juni al een eerste gesprek over een nieuw contract, maar dat liep op niets uit. "Huntelaars zaakwaarnemer wilde een gelimiteerde transfersom van - ik geloof - zeventien miljoen euro opnemen. Dat was voor ons onbespreekbaar, want dan zou zich de volgende dag al een club melden", zegt Ajax' algemeen directeur Henri van der Aat in De Telegraaf. Naar verluidt wilde Ajax best een gelimiteerde transfersom opnemen, maar zou deze dan 35 miljoen euro bedragen.

Huntelaar speelt sinds januari 2006 voor Ajax. Vorig seizoen werd hij met overmacht topscorer van de Eredivisie, maar dit seizoen weet hij het net nog niet regelmatig te vinden. Toch maakt coach Marco van Basten zich geen zorgen. "Klaas Jan is een echte spits, moet zorgen dat hij zijn kansen benut. Klaas-Jan moet zich meer focussen op 'de 16'. Daar hebben we hem nodig. Hij zakt te vaak terug om toch af en toe een bal te raken, om het gevoel te krijgen. Maar dat moet hij niet doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen