Jenner verbannen uit A-selectie Vitesse

Ger
21 oktober 2008, 16:13

Julian Jenner is deze week niet meer welkom bij de A-selectie van Vitesse. Dat heeft de technische leiding van de Arnhemse club dinsdag besloten. De oorzaak van de verbanning is een 'onacceptabele' reactie na een wissel.

Jenner, dit seizoen op huurbasis overgenomen van AZ, werd maandag voortijdig naar de kant gehaald in de wedstrijd tussen Jong Vitesse en de beloftes van Sparta. "Het gedrag van Julian na de wissel is onacceptabel", aldus technisch directeur Marc van Hintum. "Om die reden wordt Julian deze week uit de groep gehouden en werkt hij een individueel programma af. Maandag beginnen we met een schone lei en maakt Julian gewoon weer deel uit van de A-selectie."

"Ik accepteer de maatregel van Vitesse. Het spijt mij dat ik op een verkeerde manier uiting heb gegeven aan mijn teleurstelling. Daar heb ik ook mijn excuses voor aangeboden", zegt Jenner. "Nu ik weer fit ben wil ik zo veel mogelijk speelminuten maken. Liefst in het eerste elftal, maar ook in het tweede. Daarom was ik erg teleurgesteld dat ik werd gewisseld. Echter, die teleurstelling had ik voor mezelf moeten houden of op een ander moment met de trainer moeten bespreken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen