Spurs-legende Lineker: "Ontslag Jol was een fout"

Koen Freriks
12 oktober 2008, 11:31   Bijgewerkt: 12 oktober 2008, 12:28

Tottenham Hotspur had Martin Jol beter kunnen behouden als hoofdtrainer. Die conclusie trekt Gary Lineker, een populaire oud-spits van de Spurs. Lineker vindt tegelijkertijd dat de huidige trainer Juande Ramos na de slechte seizoensstart niet dezelfde straf moet krijgen als Jol. 

Jol werd vorig jaar ontslagen als trainer van Tottenham, nadat hij een teleurstellende start kende van het seizoen. Ramos doet het een jaar later nog slechter dan Jol. Lineker denkt dat Jol nooit weggestuurd had moeten worden. "Kijk naar hoe goed Jol het nu doet in Hamburg. Tottenham had hem moeten behouden", vindt Lineker. 

Ook de baan van Ramos staat inmiddels op de tocht. Lineker is voorstander van een langzittende trainer, al die moet dan wel op de goede plek zitten. "De meeste clubs die succesvol zijn hebben ook het vertrouwen gehouden in de trainer. Als Tottenham denkt dat Ramos nog steeds de juiste trainer is voor de club, dan moeten ze hem tijd geven", aldus de voormalig Engels international in The Mirror.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen