Stevens toch positief over interlanddebuut Marcellis

17 oktober 2008, 14:31

Twee weken geleden vroeg Huub Stevens zich nog hardop af waarom Dirk Marcellis opgeroepen was voor het Nederlands elftal. "Ik vraag me af wat ze er mee beogen", stelde de coach van PSV destijds. Zowel tegen IJsland (2-0) als Noorwegen (0-1) stond Marcellis echter in de basis, waardoor Stevens nu niet anders dan tevreden kan zijn over het interlandavontuur van de jonge verdediger.

"Oranje heeft goed gespeeld en Dirk is daar onderdeel van. Hij heeft goed en slim gespeeld, weinig fouten gemaakt. En dat op een positie waar hij niet zo vaak heeft gespeeld", zegt Stevens op de website van PSV. "De ervaring die hij heeft opgedaan, waar hij alleen maar beter van wordt, moet hij nu om gaan zetten bij PSV."

Overigens zijn bijna alle internationals van PSV inmiddels weer terug in Eindhoven. "Alleen Salcido is nog onderweg, maar als het goed is traint hij vanmiddag gewoon mee. We hebben een fitte selectie en voor zover ik weet heeft niemand een blessure opgelopen", stelt de coach van de Eindhovenaren tevreden vast.

PSV speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Het duel begint om 19.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen