Van Basten ziet Ajax als favoriet tegen Groningen

Ger
17 oktober 2008, 21:07   Bijgewerkt: 17 oktober 2008, 21:27

Ajax-trainer Marco van Basten denkt dat zijn ploeg de favoriet is in de confrontatie met FC Groningen. De Amsterdammers maakten de voorbije weken een teleurstellende start van het seizoen door, terwijl de noorderlingen de koppositie innemen.

Van Basten ziet vooral het thuisvoordeel als belangrijke troef. "Voor ons is het zaak om na de nederlaag tegen SC Heerenveen weer een positief gevoel te krijgen. Ik ben blij met de houding van het publiek. De supporters hebben ons al een paar keer geholpen op moeilijke momenten. Hopelijk kunnen we daar tegen FC Groningen weer op rekenen. We zullen met z'n allen dit jonge team, zestien spelers zijn onder de 22 jaar, moeten proberen te helpen", aldus de oefenmeester op de website van Ajax.

Van Basten laat verder weten onder de indruk te zijn van de komende tegenstander. "Groningen heeft een goede ploeg. Hun voordeel is dat veel jongens al wat langer met elkaar in één elftal spelen. Daarnaast hebben ze een paar jongens die wel van wanten weten. Ze spelen nu in Amsterdam, dus ze zullen niet vol op de aanval gaan spelen. Wel zullen we passend moeten reageren op hun agressiviteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen