Vitesse-coach Westerhof: "NEC ideale tegenstander"

17 oktober 2008, 14:11   Bijgewerkt: 17 oktober 2008, 14:52

Volgens Vitesse-coach Hans Westerhof had de beladen derby tegen NEC, die komende zondag in de Goffert gespeeld wordt, voor zijn team niet op een beter moment kunnen komen. De Arnhemmers hebben een uiterst teleurstellende start van het seizoen achter de rug en hopen tegen NEC het blazoen op te poetsen.

Voor Westerhof komt het treffen met NEC, voor veel Vitesse-fans het belangrijkste duel van het seizoen, daarom als geroepen. "Als ik in deze fase zelf een tegenstander had mogen kiezen, dan was ik waarschijnlijk bij NEC uitgekomen. Het is duidelijk dat de opening van het seizoen teleurstellend was. Voor ons, maar zeker ook voor de supporters. Dan wil je een sterke tegenstander, want dan telt een overwinning dubbel. Drie punten tegen NEC dat telt", zegt hij op de Vitesse-website.

De coach heeft er alle vertrouwen in dat een zege op NEC mogelijk is. "Je kunt niet altijd een vinger leggen op zaken als vertrouwen. Dat is vaak een gevoel, iets ongrijpbaars, maar in de trainingen is duidelijk groei zichtbaar. Wanneer ik als enige dat gevoel zou hebben, zou ik nog twijfelen, maar het gevoel dat we met de week beter worden zit in de hele groep. We hebben in huis wat nodig is om niet onder te doen voor NEC. We gaan zondag voor niets minder dan een overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen