De Mul: "Zes maanden er het beste van maken"

Ger
17 januari 2009, 15:51

Tom De Mul is tevreden over zijn tijdelijke overstap naar Racing Genk. De oud-Ajacied komt op huurbasis over van Sevilla, waar hij nauwelijks speelde. "Dat is de voornaamste reden waarom ik voor Genk heb gekozen", geeft de aanvaller toe.

"Ik had meteen een goed gevoel bij Genk ook omdat de trainer me zelf opbelde. Dat is toch een blijk van vertrouwen", gaat De Mul verder. "Ik vind het positief dat er veel verwacht wordt van mij. Ik wil er hier zes maanden het beste van maken. Ik besef maar al te goed dat ik nog matchritme mis. Het zal dus nog even afwachten worden. Daarom is het jammer dat ik zondag nog niet kan spelen tegen mijn ex-club Germinal Beerschot."

Trainer Ronny van Geneugden is in zijn nopjes met de komst van De Mul. "We hadden een meerwaarde nodig en we hebben gekeken naar snelheid, creativiteit en techniek.", zegt Van Geneugden tegen Sporza. "De Mul kan zowel binnendoor als buitenom, is doelgericht en kan een goeie laatste pass trappen. Met Tom halen we een supergemotiveerde speler in huis. Zijn ambitie ligt hoog bij Genk, maar zijn achterliggende gedachten gaan naar de Rode Duivels."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen