FC Den Bosch hoopt op 'gezond verstand' KNVB

9 januari 2009, 10:30

FC Den Bosch hoopt nog altijd dat de KNVB de club toestemming geeft om het seizoen af te maken met de ongediplomeerde trainers Fred van der Hoorn, Jan van Grinsven (foto) en Arnold Scholten. Hoofdcoach Theo Bos vertrok eerder deze maand naar Vitesse, waardoor de ploeg nu zonder gediplomeerde oefenmeester zit.

Namens FC Den Bosch heeft Van der Hoorn, die tevens technisch directeur is, contact gehad met de KNVB over de kwestie. Eerder deze maand diende FC Utrecht eenzelfde verzoek in, omdat de Domstedelingen het seizoen af wilden maken met Ton du Chatinier. Dat de KNVB dat verzoek afwees, hoeft volgens Van der Hoorn echter niet te betekenen dat ook FC Den Bosch geen dispensatie krijgt.

"Onze situatie is totaal niet te vergelijken met die van Utrecht. Die hebben meerdere trainers zelf ontslagen. Wij hebben Theo Bos alleen maar laten gaan omdat het Vitesse was. Had het Groningen of Roda JC geweest, dan was dat niet gebeurd. We deden dit uit goed werkgeverschap. En wij achten het niet wenselijk voor drie maanden een stroman aan te trekken. Dat is ook moeilijk te betalen voor ons. We zitten financieel gezien in categorie 1 en dat willen we zo houden. Ik weet dat het tegen de reglementen is, maar we hopen dat het gezond verstand prevaleert. Onze argumenten snijden hout", aldus Van der Hoorn in het Brabants Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen