Maldini: "Ik was bang dat Kaka zou gaan"

Koen Freriks
21 januari 2009, 08:00   Bijgewerkt: 20 januari 2009, 23:38

Bij de spelers van AC Milan heerst opluchting nu Kaka niet naar Manchester City gaat. Milan-captain Paolo Maldini gaf dinsdag toe te hebben gevreesd dat zijn ploeggenoot naar de rijke Engelse club zou verkassen. 

"Ja, dat klopt. Ik was wel even bang dat hij zou vertrekken. Ik had niet verwacht dat het allemaal zo zou worden opgeblazen, maar ik ben blij dat het goed is afgelopen", zegt de clublegende, die meent dat de smeekbodes van de fans hebben geholpen. "Kaka voelde zich aangegrepen door de reacties van de fans."

Andriy Shevchenko was minder bang voor een vertrek van de spelmaker. "Hij heeft de juiste beslissing genomen, maar eigenlijk was ik niet bang dat Milan hem kwijt zou raken. Ik wist vanaf het begin wat Kaka zou kiezen. Ik heb veel met hem gepraat", zegt de spits, die zelf een Engels avontuur in het verleden al eens zag mislukken. 

Ook de directie van de Italiaanse topclub was blij met het behoud van Kaka. "Ik heb hallelujah geroepen en hem geknuffeld", zei voorzitter Silvio Berlusconi al eerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen