Zwak Heerenveen boekt overwinning op Roda JC

24 januari 2009, 20:38   Bijgewerkt: 25 januari 2009, 10:16

Zonder zelf te imponeren zette SC Heerenveen zaterdagavond het bezoekende Roda JC opzij: 2-0. Roy Beerens bezorgde de thuisclub vlak voor rust en tegen de verhouding in een voorsprong, kort na de pauze benutte Danijel Pranjic een strafschop. Op basis van het veldspel had Roda JC meer verdiend, al creëerde de ploeg ook maar bitter weinig.

Daarna verzandde het duel snel, waarbij de gasten steeds meer de regie in handen kregen. Dat kwam mede door het slordige spel van Heerenveen. Kansen leverde het overwicht Roda JC niet op overigens. Heerenveen kreeg die wel, via Michel Breuer en Smarason, maar zij schoten over en naast.

Het begin van de tweede helft was opnieuw voor Roda JC, maar weer bleef de ploeg te ver van het Friese doel verwijderd. De eerste aanval van Heerenveen leidde daarna direct de 2-0 in. Beerens kreeg de bal met wat geluk binnen het strafschopgebied, draaide handig weg en werd vervolgens onderuit gehaald door Edwin Linssen. Pranjic mocht de toegekende penalty nemen en faalde niet. Het betekende de dertiende seizoenstreffer voor de Kroaat.

ingelsten

ingelsten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen