Spanje overklast Engeland, Argentinië klopt Fransen

11 februari 2009, 23:49

Europees kampioen Spanje is nog altijd in topvorm. Ook Engeland had woensdag geen antwoord op het prachtige combinatievoetbal van de Zuid-Europeanen. In Sevilla werd het, volkomen terecht, 2-0 voor de thuisploeg.

David Villa maakte op slag van rust de 1-0. De spits van Valencia kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied aangespeeld van Xabi Alonso, zette tegenstanders John Terry en Phil Jagielka op het verkeerde been en klopte doelman David James met een fraai schot. Hierna bleef Spanje domineren en Fernando Llorente zorgde in de slotfase voor de beslissing in de wedstrijd. De youngster kopte een vrije trap van uitblinker Xabi binnen achter de ingevallen doelman Robert Green.

Een andere oefentopper van woensdag, het duel tussen Frankrijk en Argentinië, eindigde in een overwinning voor de Zuid-Amerikanen. Jonas Gutierrez opende de score, waarna vedette Lionel Messi er in de slotfase 0-2 van maakte. Dit betekende de tweede zege voor bondscoach Diego Maradona in evenzoveel wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen