Gepasseerde Stekelenburg is 'boos en teleurgesteld'

13 maart 2009, 15:35   Bijgewerkt: 13 maart 2009, 15:42

Maarten Stekelenburg is teleurgesteld in Marco van Basten. De coach bepaalde donderdag dat niet Stekelenburg, maar Kenneth Vermeer voorlopig de eerste doelman van Ajax is. "Ik dacht dat ik eerste keeper zou blijven. Ik ben zowel boos als teleurgesteld. Of ik nog gemotiveerd ben? Op dit moment niet. Maar je moet verder. Ook voor de groep. Het zal wel moeten", reageert de international tegenover het AD.

De 26-jarige Stekelenburg gelooft niet dat hij op korte termijn zijn basisplaats terug kan veroveren. "Het lijkt me niet dat ik de concurrentie aan ga met Vermeer. Je moet geen stuivertje wisselen met keepers. Over wat voor mij wel en geen opties zijn, ga ik verder nadenken. Het is nog heel vers, ik weet het pas een dag", zegt hij.

Naar verluidt heeft Stekelenburgs zaakwaarnemer Rob Jansen inmiddels telefonisch contact gehad met technisch directeur Danny Blind. Stekelenburg en Jansen willen met Ajax 'op zoek gaan naar een oplossing'. Wat deze 'oplossing' in zou houden, is onduidelijk. Mogelijk hoopt Stekelenburg, wiens contract in Amsterdam doorloopt tot de zomer van 2012, dat Ajax in de zomerstop mee wil werken aan een transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen