Rijkaard hoopt op Engeland of Italië, AC Milan een optie

29 april 2009, 10:42

Frank Rijkaard hoopt komende zomer een nieuwe club te hebben. De coach zat dit seizoen zonder werk, nadat hij moest vertrekken bij FC Barcelona. Perry Overeem, de zaakwaarnemer van de oud-international, zegt in Voetbal International dat er mogelijk binnen een paar weken duidelijkheid komt over de toekomst van Rijkaard.

"Daarbij staan we open voor alle serieuze aanbiedingen, maar Frank heeft uiteraard wel zijn voorkeuren. Het liefst gaat hij volgend seizoen aan de slag bij een club uit de Serie A of de Premier League. Die competities genieten zijn voorkeur", aldus Overeem. Rijkaard wordt al een tijdje in verband gebracht met AC Milan. Concrete interesse uit Milaan is er nog niet, benadrukt hij. "Wel heeft Milan bevestigd dat Frank voor komend seizoen een potentiële opvolger is wanneer Carlo Ancelotti vertrekt."

Rijkaard lijkt, gezien zijn verleden als speler bij de Italiaanse topclub, de ideale kandidaat om Ancelotti op te volgen bij AC Milan. "Natuurlijk speelt het mee dat Frank een verleden heeft in Milaan en dat hij als trainer inmiddels een aardig cv heeft opgebouwd. Maar dat betekent niet automatisch dat hij zomaar blind voor Milan zal kiezen", vervolgt Overeem. "Ik ken de club goed, heb er als zaakwaarnemer van Marco van Basten al jaren goede contacten. Ik weet dat er bij Milan wel het nodige moet gebeuren. De verouderde selectie is aan vernieuwing toe."

Naast AC Milan wordt ook Chelsea genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van Rijkaard, die in 2006 met FC Barcelona de Champions League won.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen