Directeur Mijatovic vertrekt bij Real Madrid

20 mei 2009, 13:58   Bijgewerkt: 20 mei 2009, 14:07

De wegen van Real Madrid en sportief directeur Predrag Mijatovic scheiden. Het contract van de voormalig international is 'in onderling overleg' ontbonden, zo meldt de Spaanse club op haar website. Mijatovic werkte sinds 2006 bij Real.

"Nu het seizoen vrijwel ten einde is en de presidentsverkiezingen op gang komen, is het voor mij een goed moment om te vertrekken. Ik wil niemand in de weg lopen", schrijft Mijatovic in een verklaring. "Ik heb de afgelopen jaren goed kunnen werken en in drie jaar hebben we twee landstitels en een supercup gewonnen. Real is een stukje van mijn leven geworden en ik wens de club het allerbeste", aldus de Serviër.

Het vertrek van Mijatovic komt niet onverwacht. Na het opstappen van voorzitter Ramon Calderon, die hem naar Madrid haalde, leek hij nog maar weinig steun te krijgen binnen de club. De kritiek op zijn functioneren zwol verder aan, nadat duidelijk werd dat Real de titelstrijd met Barcelona ging verliezen. Mijatovic werd onder meer verweten dat hij er niet in slaagde topspelers naar de Spaanse hoofdstad te loodsen.

Als voetballer stond Mijatovic tussen 1996 en 1999 bij Real Madrid. In 1998 maakte hij het winnende doelpunt in de Champions League-finale tegen Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen