Robben: "Komend seizoen gaan we voor alle prijzen"

Koen Freriks
24 mei 2009, 09:59   Bijgewerkt: 24 mei 2009, 10:17

Arjen Robben belooft de fans van Real Madrid beterschap. De pingelaar speelde zelf een goed seizoen, maar won met De Koninklijke geen enkele prijs. "We moeten nu positief zijn en accepteren dat het seizoen al voorbij is voor ons", zegt Robben op de clubsite.

De buitenspeler ziet genoeg aanknopingspunten om het in de toekomst een stuk beter te doen. "We hebben sinds de komst van Juande Ramos goed gespeeld en waren zelfs een keer achttien wedstrijden op rij ongeslagen. Het probleem was alleen dat we faalden in de belangrijke wedstrijden. Het heeft ons uiteindelijk allemaal niets opgeleverd", analyseert hij.

Daar is vooral aartsrivaal Barcelona verantwoordelijk voor. "Dat team is inderdaad bezig aan een indrukwekkend jaar. Het is moeilijk te accepteren, maar ze zijn momenteel gewoon beter dan wij. Volgend jaar moeten we laten zien dat wij minstens net zo goed zijn", aldus Robben.

De Oranje-international wil volgend seizoen nog een vijand verslaan. "Ik kan volgend seizoen belangrijk zijn, als ik maar geen blessures krijg. Daar hoop ik op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen