Kuiper: "Ik kan aanhaken bij niveau Twente"

Koen Freriks
28 juni 2009, 09:24   Bijgewerkt: 28 juni 2009, 09:51

Nicky Kuiper denkt dat hij dit seizoen prima mee kan komen bij FC Twente. De twintigjarige linksback, gehaald van Vitesse als opvolger van Edson Braafheid, kijkt positief terug op zijn eerste weken in dienst van de Tukkers.  

"Ik merk wel dat de intensiteit bij FC Twente een stuk hoger ligt dan bij Vitesse. Alles gaat sneller, maar ik heb absoluut het gevoel dat ik kan aanhaken bij het niveau van FC Twente", vertelt hij.

Kuiper moest de afgelopen week flink aan de bak. In acht dagen speelde hij vier wedstrijden. "En op de dagen dat we geen wedstrijd hadden, trainden we twee keer. Het is daarom ook niet vreemd dat ik m'n benen nu wel begin te voelen. Vandaag merkte ik gaandeweg de wedstrijd dat ik net even wat minder energie had."

De Arnhemmer kijkt uit naar de komende weken. "De eerste fase van de voorbereiding zit er nu op, ik heb erg veel zin om de komende tijd tegen betere tegenstanders te spelen. Telkens met grote cijfers winnen is leuk, maar vooral goed om wat wedstrijdritme op te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen