Groep 3: Polen wint niet, Slowakije op WK-koers

5 september 2009, 22:31

In kwalificatiegroep 3 is nog altijd van alles mogelijk. Zaterdag eindigde zowel Polen- Noord-Ierland als Slowakije- Tsjechië in een gelijkspel, waardoor er niets veranderde in de top van de ranglijst. Slowakije blijft aan kop, Polen staat nu derde. Voor Tsjechië, dat slechts vijfde staat, is het WK van 2010 echter ver weg.

Polen moest eigenlijk winnen van Noord-Ierland om écht goede zaken te doen, maar kwam al snel op achterstand via Kyle Lafferty. Pas diep in de tweede helft redde Lewandowski een punt voor de ploeg van bondscoach Leo Beenhakker. Hierdoor blijft het verschil tussen beide teams drie punten, in het voordeel van Noord-Ierland. De Britten hebben wel één wedstrijd meer gespeeld. 

Koploper is nog altijd Slowakije, dat thuis 2-2 speelde tegen Tsjechië. De Tsjechen moeten nu de laatste drie duels winnen om kans te houden op het WK. Dat lijkt een loodzware klus, maar gezien het programma zijn de Tsjechen niet kansloos. De ploeg speelt nog drie thuiswedstrijden, tegen San Marino, Polen en Noord-Ierland. Slowakije kan zich woensdag in Noord-Ierland verzekeren van WK-deelname.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen