Zenden aast op rentree in Premier League

Ger
1 september 2009, 00:00

Boudewijn Zenden zet zijn zinnen op een terugkeer in de Premier League. De aanvallende middenvelder staat in de belangstelling van Blackburn Rovers, Portsmouth en Hull City. De oud-PSV'er speelde in Engeland al eens voor Chelsea, Middlesbrough en Liverpool.

De 32-jarige Zenden stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij Olympique Marseille. "Boudewijn wil zijn loopbaan het liefst voortzetten in Engeland", aldus vader en zaakwaarnemer Pierre Zenden tegen Voetbal International. "Er was een mogelijkheid om zijn contract bij Marseille met twee jaar te verlengen, maar die aanbieding heeft hij een tijdje terug al naast zich neer gelegd."

Volgens Zenden senior bestond er ook interesse van clubs uit andere Europese competities. "Ik weet dat trainer Henk ten Cate hem graag naar Panathinaikos wil halen en we hebben ook gesproken met vertegenwoordigers van Olympique Nice en Paris Saint Germain. Maar dat ligt toch anders. Als ex-speler van Marseille vervolg je je loopbaan niet zomaar bij Paris SG. Dat kun je eigenlijk niet maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen