Deportivo na rust langs concurrent Bilbao

23 januari 2010, 23:55   Bijgewerkt: 24 januari 2010, 00:02

Deportivo La Coruna heeft zaterdagavond een belangrijke overwinning in de Primera Division geboekt. De kustbewoners versloegen in het eigen Riazor Athletic de Bilbao, dat voor de match slechts één punt achterstond op Depor, met 3-1. Met de behaalde punten klimt Deportivo naar de vierde stek, op vier punten van nummer drie Valencia.

De krachtmeting tussen beide subtoppers ontbrandde pas na rust. Vier minuten na de thee opende oud-Ajacied Filipe de score, waarna Juca er tien minuten later 2-0 van maakte. Door een eigen goal van Diego Daniel Colotto (2-1) kregen de Basken weer hoop op een punt, maar zover kwam het niet. Het slotakkoord was voor Pablo Alvarez. Hij bepaalde in blessuretijd de eindstand op 3-1.

Eerder op de avond sloot Sevilla FC voor het eerst sinds 2,5 maand weer eens een thuiswedstrijd als winnaar af. De Andalusiërs zegevierden met 1-0 over UD Almeria, door een vroege goal van Alvaro Negredo. Sevilla staat na negentien duels zesde. Het verschil met Deportivo behelst slechts één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen