Volop interesse voor bankzitter Huntelaar

19 januari 2010, 09:03   Bijgewerkt: 19 januari 2010, 09:12

Klaas-Jan Huntelaar heeft niet te klagen over een gebrek aan interesse. Ondanks zijn rol als reserve bij AC Milan, en zijn teleurstellend verlopen avontuur bij Real Madrid, staat hij nog altijd op het verlanglijstje van een handvol clubs. "Er hebben zich tot dusver zes clubs bij mijn zaakwaarnemer gemeld", zegt hij in De Telegraaf.

Huntelaar verruilde Real Madrid afgelopen zomer voor AC Milan, maar zit ook in Italië vooral op de reservebank. Om zijn plek in de Nederlandse WK-selectie veilig te stellen, staat de 26-jarige spits open voor een (tijdelijk) vertrek uit Milaan. "De bondscoach heeft altijd gezegd dat de internationals veelvuldig bij hun club in actie moeten komen om mee te gaan naar het WK. De club lijkt me alleen te willen verkopen, maar ik word liever verhuurd, omdat ik nog altijd bij AC Milan wil slagen."

Shakhtar Donetsk meldde zich eerder deze maand al bij Milan, maar Huntelaar zag een transfer naar Oekraïne niet zitten. Hij wil in een grote competitie spelen. "Ik sprak al Duits en Engels en kan me inmiddels ook goed in het Spaans en Italiaans redden. Mijn voorkeur gaat uit naar één van de vier grote competities", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen